Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn passie, plezier, vrijheid en groei. Bij MKBalans hebben medewerkers passie voor ondernemerschap en passie voor het opleveren van uitstekende analyses. Door de vrijheid in de werkzaamheden gecombineerd met aandacht voor persoonlijke groei werkt iedereen met veel plezier aan zijn opdracht. Elke klant zal voelen dat de verbinding op deze manier tot stand komt.

Het logo symboliseert onze kernwaarden. Rood staat voor passie, geel voor plezier, blauw staat voor vrijheid en groen staat voor groei. Bovendien geeft het logo de cyclus weer van verbeteren en vernieuwen, Plan Do Check Act en tevens de cirkel van Inspireren Mobiliseren Waarderen en Reflecteren.

Missie en visie
Iedere MKB ondernemer wil weten hoe zijn bedrijf ervoor staat. Dat is ons bestaansrecht en daarmee ook onze missie. De visie van MKBalans is dat wij voor iedere MKB ondernemer een advies kunnen opleveren. Voor elk budget kan MKBalans een advies opleveren ten aanzien van de bedrijfsprestaties en bedrijfsvergelijking en elke ZZP’er wil graag opdrachten uitvoeren voor MKBalans.

Edwin Abee
MKBalans is ontstaan door samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers. Het huidige MKBalans staat los van Syntens en het Ministerie van Economische Zaken. Edwin Abee is Directeur Eigenaar van MKBalans en heeft de bestaande database bewerkt met inzichten uit diverse bedrijfskundige modellen en eigen inzichten. Edwin heeft zijn sporen verdiend in het bankwezen. Na een mooie carrière van 15 jaar bij de Rabobank werd het tijd om de bedrijfskundige inzichten die in het werkveld werden opgedaan en ook op de Universiteit van Nyenrode toe te passen in de praktijk. De werkervaring als statutair directeur en ook als recovery en restructuring officer hebben ervoor gezorgd dat Edwin zeer breed inzetbaar is van Handel tot Vastgoed van Zorg tot Visserij. Toch moet je als generalist ook snappen wanneer er een specialist nodig is. MKBalans werkt daarom samen met een breed aanbod ZZP’ers zodat wij elke opdracht aan kunnen. Kijk bij referrals en opdrachtgevers voor wie en met wie we zaken hebben gedaan.